↑ Terug naar Onze werkwijze

Onze massage

Massage op het werk

De korte massage, 20 minuten per medewerker, zijn gericht op het voorkómen van klachten. Voor mensen die al gezondheidsklachten ervaren, passen we de behandeling aan en zijn meer klachtgericht en dragen bij aan spoedig herstel. De behandeling geschiedt discreet en met respect voor ieders privacy.

In het kort
_ kostenbesparing door verlaging van het ziekteverzuim
– verbeteren productiviteit van de werknemers
– verbeteren van de medewerkers tevredenheid.
– aantoonbaar actie voor welzijn medewerkers (vakbonden, werknemers, nieuw personeel)
– en nog veel meer
Vermindering ziekteverzuim

Massage op kantoor

Werkt preventiev en heeft niet alleen financiële voordelen: medewerkers die lekker in hun vel zitten presteren beter! massage op kantoor zijn een uitstekende manier om uw waardevolle medewerkers in een goede conditie te houden.

Imago en medewerkerstevredenheid

Massage toont ook de betrokkenheid van de werkgever bij het welzijn van de medewerkers. Dit is goed nieuws voor de werknemers, de vakbonden, de arbo-diensten, etc.! Medewerkers waarderen de massage enorm, en dat draagt bij aan een hogere motivatie van de medewerkers, betere prestaties en een prettige sfeer op de afdelingen. Vermeldt in uw personeels-advertenties dat er massage op het werk gegeven wordt, dat is iets om trots op te zijn!

Diensten van Bedrijfsmassage

Wij leveren u ervaren, gecertificeerde of gediplomeerde masseurs en masseuses voor behandelingen op locatie. Dat kan regelmatig zijn, bijvoorbeeld 1- of 2-wekelijks op de werkplek, maar ook incidenteel, bijvoorbeeld op een (bedrijfs-)feest, cursussen, seminars en congressen, op evenementen, Secretaressedag, de Dag van de Zorg, als eindejaarsgebaar – teveel om op te noemen!
Massage… en meer!