«

»

sep 07

massage op de dag van de leidsters

Donderdag 17 sept is het de dag van de leidsters.

Elk jaar vinden er heel veel speciale dagen plaatst zoals de dag van de leraar of de dag in de zorg. Dit zijn bij uitstek dagen om medewerkers in die dienstverlening eens in het zonnetje te zetten……

Dat kan dus op 17 sept voor de leidsters!! Onze masseurs geven uw leidsters een ontspannen massage die ze zeker zullen waarderen. Met een speciale stoel komen we op locatie bij u om de leidster ( gekleed) een massage te geven van de nek, schouders, armen en de rug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>