«

»

sep 01

rugstrekker

Gister een volle dag massage met leuke mensen op de stoel. een medewerker hoefde nog maar 10 dagen te werken en ging dan met pensioen, “maar ik kom nog wel voor de massage” zij hij.
Bij een andere medewerkers was de linker rugstrekker erg verdikt meestal komt dit als je gedraaid aan je bureaublad werkt dus de pc schuin van je hebt staan. recht werken aan je bureaublad is dan ook een must op deze manier hou je een gelijke spanning op de rugstrekker. Ook is het belangrijk om het beeldscherm op de juiste hoogte te plaatsen en niet te ver van je af omdat je anders naar het scherm toe gaat buigen en dit ook weer extra belastend is voor de rug strekker

Vanuit onze organisatie www.sensusgilde.nl kunnen we ook de werkplek optimaliseren. deze wordt dan afgesteld op de individu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>