«

»

aug 31

Massages en nog veel meer

De voordelen van massages gaan nog veel verder:
Massages zorgen bij elke persoon, onafhankelijk van de inspanning, voor een heerlijke, diepe lichamelijke ontspanning: de spieren zijn losgemaakt, de bloeddruk is genormaliseerd, de bloedcirculatie is gestimuleerd, de aanmaak van adrenaline is verminderd, een snelle ademhaling is vertraagd en de afvalstoffen worden snel afgevoerd.
Je bent kalmer, meer ontspannen en je voelt je gewaardeerd door de aangename vorm van aanraking en aandacht: persoonlijk, warm en respectvol.
Ontspannen mensen kunnen helderder en positiever denken dan gespannen mensen die onder stress gebukt gaan. De hersenen en emoties van ontspannen mensen zijn beter uitgebalanceerd, daar beide functies profiteren van rust, wat doffe pijn en verstopping tegengaat.
Ook op langere termijn.
Als je je regelmatig laat masseren ga je je op langere termijn beter in je vel voelen.Je krijgt een verbeterde vorm van zelfkennis, wordt zelfverzekerder en dus aangenamer in omgang. Kortom, je komt sociaal steviger te staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>